Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

Tržište za otkup i prodaju polovnih automobila u Beogradu široko je raspostranjeno i vrlo raznoliko, puno različitih vrsta kupaca i prodavaca, motornih vozila i različitih ponuda.

Nikada kao sad, ovo tržište za prodaju i otkup polovnih automobila u Beogradu  razvijeno je u meri da ako želite da prodate auto to možete učiniti istog dana. Veliki grad kakav je Beograd beleži još početkom prošlog veka prve kupovine i prodaje polovnih automobila, još od postanka motornih vozila kod nas. Zamenjujući konje kao prevozno sredstvo u Beogradu automobili su se razvili veoma brzo iz tehnološkog čuda, a zatim i statusnog simbola, u najfunkcionalnije prevozno sredstvo kroz velika prostranstva glavnog grada.

Pamteći u početku samo muškarce kao vozače, nakon udaje za kralja Srba, Hrvata i Slovenaca, kraljica Marija Karađorđević prva je žena vozač u Beogradu.

Nakon II svetskog rata, žene se emancipovanim koracima ravnaju sa muškarcima u svakom pogledu pa već od pedesetih godina voze manje motore i stilski upravljaju automobilima. Danas su za dame u pokretu rezervisane Opel Corse, Citroeni, za vožnju po gradu, ali se opredeljuju i za kupovinu novih i polovnih automobila većih gabarita, poput limuzina, pa čak i džipova. Veliki izbor prodaje i otkupa polovnih automobila u Beogradu omogućio je sve veće interesovanje za automobil kao prevozno sredstvo. Iz godine u godinu, Beograd beleži porast u broju automobila na gradskim ulicama. Veliki problem u centru Beograda svim vozačima je parking, pa se sve više Beograđana opredeljuje za manje automobile.

Zabeležen je rast za kupovinu polovnih automobila, zbog sve veće dostupnosti i pojednostavljenosti procedure za prodaju i otkup polovnih automobila u Beogradu agencijama koje se tim bave.

Novobeograđanima ostali sugrađani zavide na širokim bulevarima, prostranstvu za vožnju, ravnici i mestima za parking.  Otkup polovnih automobila u Beogradu je vrlo popularan način da se oslobodite vozila koje vam stoji u garaži, a ne vozite ga, ili je uništen u nekoj nezgodi. Havarisana polovna vozila se lako prodaju, a potpuno oštećena se prodaju na kilo, kako bi se vlasnici tih polovnih vozila što pre odlučili za kupovinu novih. Zbog velikog broja brendova zastupljenih na našem tržištu, prodaja i otkup polovnih automobila je konkurentnim cenama oduvek više privlačila Beograđane u odnosu na kupovinu novih automobila. Možete odmah doći do dobre cene kontaktirajući baš našu agenciju.

Nekada su Beograđani mahom vozili nove ili polovne automobile proizvedene u SFRJ ili SSSR - u, a obično su iz zapadnih zemalja uvozili nemačka ili francuska polovna vozila. Jedan automobil je bio na usluzi čitavoj porodici. Ekspanzijom tržišta za prodaju i otkup polovnih automobila svaki vozač ima svoj automobil i pravo i veliki izbor za zamenu polovnog automobila ili prodaju polovnog vozila u Beogradu ili Srbiji.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282