Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke mini

Otkup automobila Mini. Mali automobil, Mini, sjajno dizajnersko rešenje ukomponovanih performansi osmišljeno je u Britaniji davne 1959. godine, a svoje zvanično ime Mini koristi po jednom modelu automobila iz 60-ih godina. Od 1994. godina u sastavu je BMW grupacije.

Taj model Mini koji se u više generacija prozvodio sve do 2000. godine bio je sinonim za mali britanski auto, te je tako ceo brend i poneo svoj simpatični naziv.

Kod nas su zastupljene nove generacije modela Mini: Mini Kantrimen, Mini Kuper, Mini Klabmen, Mini Hač.

Tržište otkupa Mini polovnih automobila je u punom razvoju, posebno u Beogradu i većim gradovima u našoj zemlji.

Parktični Mini Hač prati tradiciju tih starih modela Minija, i nov i polovan se vrlo rado koristi. Lako se parkira ne zauzimajući puno prostora,a modeli se nalaze svuda.

Ako želite da prodate vaš Mini Hač, to možete učiniti bukvalno za jedan dan uz naš otkup polovnih automobila Mini u Beogradu i na teritoriji cele Srbije. Takođe, novac vam se odmah isplaćuje.

Otkup polovnih automobila - besplatna procena i isplata na licu mesta - 061 3333 282 | 065 3333 282


Mini Kantrimen je kod nas vrlo popularan model, zbog elegantnog dizajna, velike udobnosti. Sa druge strane je kompaktan i sjajan i za vožnju po gradu i za kraća putovanja. Nešto prostraniji i veći u odnosu na standardne modele Mini vozila, pokazao se kao dobar izbor za vožnju. Velika ponuda za prodaju  i
otkup Mini polovnih automobila je i različita, a kod nas ćete dobiti najbolju procenu za otkup. Kontaktirajte našeg agenta za dodatne informacije!

Ako imate havarisano polovno vozilo Mini za otkup, mi ćemo ga otkupiti. Dakle, stanje vašeg polovnog auta nije bitno. Do nas možete doći iz svih delova Srbije.

Oktupljujemo i Mini vozila i sa stranim registracionim tablicama za koje ćemo mi snositi prenos. Nudimo odlične ponude za otkup polovnih Mini automobila sa lizinga. Samim otkupom sa vas skidamo dalje obaveze plaćanja lizinga, a novac se takođe brzo isplaćuje.

Sarađujemo i sa firmama, pa ako ste pravno lice u vrlo kratkom roku ćemo izvršiti otkup vašeg Mini polovnog vozila pod najboljim uslovima. Kada nas pozovete i zakažete procenu, u roku od jednog dana je izvršavamo, i ako vam ponuda odgovara, novac uplaćujemo na vaš račun automatski.

Kao najjednostavniji metod, otkup vašeg polovnog Minija agentu je i najbrže moguće rešenje da dođete do novca, posebno u situacijama kada vam hitno treba.

Osim finansijskog dela, brzo ćemo odraditi i sve administrativne protokole najbrže moguće. Sve prepustite nama.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282