Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke zastava

Otkup automobila Zastava. Zastava je jedini proizvođač automobila i drugih motornih vozila iz Jugoslavije. Najomiljeniji brend automobila naših nekadašnjih vozača, svoje primerke i danas pokazuje po ulicama, iako su zvanično 2008. Zastava vozila prestala da se proizvode preuzimanjem fabrike od strane Fiata.

Od svog nastajanja 1953. godine, na mestu gde su se proizvodili avioni pre Drugog svetskog rata, Zastava počinje sa proizvodnjom svojih kultnih modela: Zastave, Zastave 1300, Zastave Yugo i Yugo Floride i Zastave 10.

Zahvaljujući nekadašnjem jugoslovenskom ekonomskom standardu, mnogi vozači su se u početku odlučivali za nova vozila. Međutim, većim razvojem tržišta prodaje i otkupa polovnih vozila, dosta njih ostaje verno Zastava polovnim automobilima.

Danas su zapaženi uglavnom među vozačima starijih generacija.

Ako imate stari polovan automobil Zastave za otkup, obratite se našem agentu. Nije bitno u kakvom je stanju vaš čuveni “stojadin”, “tristać”, ili Jugo, radimo otkup polovnih automobila svih modela Zastave u svim stanjima.

Otkup polovnih automobila - otkup Zastava vozila - besplatan dolazak i procena - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282

 
Ako vam neki od ovih auta, stoji u garaži i niste ga godinama palili, mi ćemo izvršiti otkup i polovnog automobila u delove. Radimo i otkup havarisanih vozila. Možemo za ovakve autmobile i organizovati prevoz šlep službom. Čitav posao i obaveze oko administrativnih procesa rešavamo mi.

Ako imate Zastava polovan automobil za otkup u bilo kom stanju, a želite novi, sa nama u roku od jednog dana možete odraditi zamenu polovnih automobila uz doplatu.

Pozivom našeg agenta u roku od jednog dana rešićete problem hitno potrebnog novca, ali i starog auta, ako ga ne koristite. Naravno, što je vaš auto očuvaniji, ponuda za otkup polovnih automobila biće bolja za vas.

Na teritoriji cele Srbije radimo otkup polovnih automobila, pa nas slobodno kontaktirajte ako želite procenu i najbrži otkup vašeg polovnog automobila.

Mnogo brže nego klasičnim putem imaćete novac, a uštedećemo vam vreme i trud. Pozivom našeg agenta imažete najbržu i najefiskasniju preoceduru prodaje i otkupa polovnog automobila Zastava u Beogradu, a i šire.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282