Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke dacia

Otkup automobila Dacia. Rumunski proizvođač Dacia već pedesetak godina, a poslednjih dvadesetak uz pordšku kompanije Renault, može se pohvaliti vozilima koji su srednje cenjeni na našem tržištu. Automobili iz susedne zemlje su, kao i mnogi brendovi, zastupljeni najviše kroz sektor prodaje i otkupa polovnih automobila Dacia u Beogradu i na teritoriji cele Srbije.

U odnosu na druge evropske i svetske prozvođače, brend se vrlo brzo širio po Evropi nudeći u početku dosta jednostavan dizajn. Veću popularnost kod prodaje i otkupa polovnih vozila u našoj zemlji stiču poslednjih 20 godina.

Otkup automobila Dacia - najpovoljniji otkup Dacia vozila - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Vozači se opredeljuju za Daciu usled nižih cena u odnosu na konkurenciju, ali sa ne baš konkurentnom tehnologijom proizvodnje, kvalitetom samog vozila.

Dacia Logan iz 2004. i Dacia Sandero iz 2008. godine postaju vrlo popularni modeli ovog proizvođača kod nas i kada je u pitanju tržište novih automobila, pa i na tržištu prodaje i otkupa Dacia polovnih automobila.

Stariji sugrađani pamte modele Dacie koji su se nekada vozili, a neki od njih ih još čuvaju u garažama prekrivene godinama misleći da ne mogu da ih prodaju. Naš agent za  otkup starijih polovnih automobila Dacie vrlo rado će vam proceniti i otkupiti polovan automobil. Ako Dacia ne može da upali i nije u voznom stanju, uz pomoć šlep službe moguće je odvesti na procenu.

Ako ovaj stari automobil želite da zamenite novim, možete to vrlo lako učiniti zamenom polovnog automobila uz doplatu. Doplata zavisi od procene vašeg trenutnog automobila i cene novog za koji biste želeli zamenu polovnog automobila.

Mnogi od nas, pak, budu u situaciji kada nemaju vremena da prodaju automobil drugim licima, i da čekaju idealnog kupca, pa se odlučuju za otkup polovnih automobila Dacia  preko naše agencije. Novac im je odmah dostupan, a novčane brige rešene.

Vašu Daciu sa lizinga koju više ne želite da vozite, prodajte je otkupom polovnih vozila sa lizinga, oslobađajući se višemesečne obaveze otplate lizinga. Tačnije, naša agencija sve naredne obaveze preuzima na sebe.

Dacia Logan je model koji se kod nas jedan period dosta prodavao putem lizinga. Ukoliko pratite gore navedene smernice, možete se otkupom polovnih vozila sa lizinga odlučiti i za Daciu Sandero, malo noviji model Dacie. Dacia Logan se može pohvaliti nagradom iz 2005. godine Autombest 2005., koja se dodeljivala i 2011. još jednoj Daciji, Daster I.

Dacia Sandero je model konkurentan po ceni na tržištu čak i novih vozila, a posebno u sektoru prodaje i otkupa polovnih vozila. Zato je povoljan onima koji žele često da menjaju auta i nemaju problem da se prilagođavaju njihovom načinu funkcionisanja.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282