Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup dzip vozila

Otkup džipova. Pored otkupa automobila raznih marki vršimo i otkup dzipova. Čim se pomene reč džip odmah pomislimo na prestiž, na moć i na poteškoće prilikom prodaje…. Ali nije tako. Upravo mi koji se bavimo otkupom automobila i koji imamo višegodišnje iskusto u otkupu vozila, vrlo često vršimo i otkup džipova koje dalje prosledjujemo po veoma pristupačnim cenama.

Mi smo vaši kupci u bilo kom momentu, i na bilo kom mestu, i za to ne treba da brinete ukoliko želite da prodate džip vozilo, jedino je potrebno da nas kontaktirate, a mi ćemo onda naše kupce usrećiti pravim izborom i dobrom ponudom kada je u pitanju džip vozilo.

Kao i za otkup automobila i za otkup džipova važe isti uslovi otkupa. Gledaju se detalji oko voznog stanja, oko predjenih kilometara, realnog stanja vozila, godište vozila… sve su to detalji od izuzetnog značaja prilikom otkupa džip vozila. Što je džip vozilo u boljem stanju, procena će biti bolja, a samim tim i otkupna cena veća.
Ukoliko vaš džip nije u voznom stanju, mi ćemo se pobrinuti oko transporta, dok prenos vlasništva svakako vršimo o našem trošku, ili daljem dogovoru na našim potencijalnim kupcima.

Otkup automobila - otkup džip vozila - besplatna procena i isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Ukoliko se postigne dogovor oko otkupa vašeg džipa isplata dogovorene sume novca vrši se odmah na licu mesta, bez bojazni da ćete isplatu za svoj novac čekati danima.

Da napomenemo da postoji mogućnost isplate novca i putem žiro računa, prosto to je vaša volja, a nama je svejedno, nama je jedino bitno da posao bude završen na obostrano zadovoljstvo, i da je naša najbolja preporuka da se “dobar glas daleko čuje” kada je u pitanju otkup vozila.

Za otkup džip vozila, kao i za otkup automobila svih marki stojimo vam na raspolaganju non-stop. Radimo 365 dana u godini, 24 sata dnevno, jer mi i postojimo da bismo vama olakšali prodaju vozila, a ne da vam to bude opterećenje.

Pozovite nas, čekamo vas da otkupimo vaše džip vozilo.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282