Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 0612223334062333328

otkup dzip vozila

Otkup džipova. Pored otkupa automobila raznih marki vršimo i otkup dzipova. Čim se pomene reč džip odmah pomislimo na prestiž, na moć i na poteškoće prilikom prodaje…. Ali nije tako. Upravo mi koji se bavimo otkupom automobila i koji imamo višegodišnje iskusto u otkupu vozila, vrlo često vršimo i otkup džipova koje dalje prosledjujemo po veoma pristupačnim cenama.

Mi smo vaši kupci u bilo kom momentu, i na bilo kom mestu, i za to ne treba da brinete ukoliko želite da prodate džip vozilo, jedino je potrebno da nas kontaktirate, a mi ćemo onda naše kupce usrećiti pravim izborom i dobrom ponudom kada je u pitanju džip vozilo.

Kao i za otkup automobila i za otkup džipova važe isti uslovi otkupa. Gledaju se detalji oko voznog stanja, oko predjenih kilometara, realnog stanja vozila, godište vozila… sve su to detalji od izuzetnog značaja prilikom otkupa džip vozila. Što je džip vozilo u boljem stanju, procena će biti bolja, a samim tim i otkupna cena veća.
Ukoliko vaš džip nije u voznom stanju, mi ćemo se pobrinuti oko transporta, dok prenos vlasništva svakako vršimo o našem trošku, ili daljem dogovoru na našim potencijalnim kupcima.

Otkup automobila - otkup džip vozila - besplatna procena i isplata odmah - 0612223334 | 062333328


Ukoliko se postigne dogovor oko otkupa vašeg džipa isplata dogovorene sume novca vrši se odmah na licu mesta, bez bojazni da ćete isplatu za svoj novac čekati danima.

Da napomenemo da postoji mogućnost isplate novca i putem žiro računa, prosto to je vaša volja, a nama je svejedno, nama je jedino bitno da posao bude završen na obostrano zadovoljstvo, i da je naša najbolja preporuka da se “dobar glas daleko čuje” kada je u pitanju otkup vozila.

Za otkup džip vozila, kao i za otkup automobila svih marki stojimo vam na raspolaganju non-stop. Radimo 365 dana u godini, 24 sata dnevno, jer mi i postojimo da bismo vama olakšali prodaju vozila, a ne da vam to bude opterećenje.

Pozovite nas, čekamo vas da otkupimo vaše džip vozilo.

Poslednje Vesti

Otkup luksuznih automobila

Otkup luksuznih automobila od strane agencija koje otkupljuju vozila je jednostavan način da dođete do novca. Otkupljujemo dakle luksuzna vozila, bez obzira na njihovo trenutno stanje. Uslov koji je potrebno da ispunite jeste da ste vi vlasnik vozila. Bilo da posedujete luksuzni automobil koji je star, havarisan, neregistrovan, od nas ćete dobiti odličnu ponudu.

Otkup automobila Jagodina

Otkup automobila Jagodina je sve traženiji vid usluga. Usluga naše firme podrazumeva procenu na licu mesta. Izlazimo po pozivu na teren i obavljamo procenu vrednosti vozilo. Vozilo može biti registrovano ili ne, havarisano ili u voznom stanju. Bez obzira na trenutno zatečeno stanje, izlazimo sa našom ponudom. Moramo da naglasimo da je procena besplatna. Otkupićemo dakle sve kategorije vozila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 0612223334062333328