Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke fiat

Otkup automobila Fiat. Asocijacija na Fiat je definitivno čuveni Fića, omiljen manji auto koji se toliko koristio ranije kod nas. I danas oldtajmer atraktivnog izgleda koji i dalje ponekada koriste ljubitelji ovih vozila, pokazuje da smo kao nacija prilično vezani za marku Fiat, a posebno na popularni model Fiat Punto.

Punto je i dalje najtraženiji model ovog italijanskog prozvođača kada je reč o prodaji i otkupu polovnih automobila. Nastao je kao naslednik isto nekada traženog Fiata Uno. Punto se od 1994. vrlo uspešno kotira kao najfunkcionalnije vozilo po ceni i konkurentno po kvalitetu.

Druga generacija Fiata Punto se po Fiatovoj licenci proizvodila u Kragujevcu u fabrici Zastava u periodu od 2005. - 2011. godine.

Ovaj italijanski gigant u proizvodnji automobila više od jednog veka, od 1900. godine, beleži svoj kontinuirani rast. Modele ovog proizvođača karakteriše sjajan odnos cena - kvalitet, ekonomičnost, funkcionalnost, udobnost, kao i atraktivan dizajn.

Vršimo otkup automobila Fiat brzo i lako - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Fiat Punto je kod nas omiljen model koji se dosta traži i za prodaju i za
otkup polovnog vozila i u Beogradu jer je odličan za gradsku vožnju, ali i u celoj Srbiji. Manja potrošnja benzina, povoljni auto delovi i kompaktnost su takođe razlozi zbog kojih cveta prodaja i otkup Fiat Punto polovnog automobila.

Odlična karavan verzija modela Fiata Stilo, kod nas se vrlo rado vozi, i to uveliko. Zbog njegove funkcionalnosti, omiljen je kod osoba koje se bave taksiranjem ili prevozom putnika za gradsku vožnju.

Fiat Bravo je komforniji auto u odnosu na Fiat Punto, takođe estetski atraktivan, sa svim karakteristikama Fiata, zamišljen je i kao porodičan auto, ali ga kod nas u slučaju prodaje i otkupa polovnih automobila, kupuju vozači svih tipova.

Fiat Grande Punto, iako se ubraja u male automobile poput njegovog imenjaka, zapravo je dosta prostraniji od običnog Punta. Neki ga ubrajaju i u automobile srednje kategorije. Ovaj perfekcionizam italijanskog stila, ukomponovan je tako da svakom vozaču pruži dodatan komfor pri vožnji, i odličan je izbor u prodaji i otkup polovnih automobila Fiat zbog konkurentne cene za ovaj nivo kvaliteta.

Posle Grande Punta, po ugledu na isti, kreće se 2007. godine sa prozvodnjom modela Fiat Linea, a potom se nastavlja sa još novijim modelom pod nazivom Fiat Tipo.

I ova dva novija modela širom Srbije se vrlo često mogu videti na drumovima, i pretenduju da u narednim godinama, “zbace sa trona” čuvenog Punta. Uveliko se mogu naći na tržištu prodaje i otkupa polovnih automobila. Vozači verni Fiatu neretko vrše zamenu polovnog automobila Fiat Punto za noviji tip Fiata.

U roku od jednog dana preko naše agencije za otkup polovnih automobila možete zameniti svoj Fiat ili jednostavno prodati po sjajnoj ceni. Ovo je dobar izbor s obzirom na ogromnu raznoliku ponudu u prodaji i otkupu polovnih Fiat vozila. Posao oko prodaje se završava u jednom danu, a novac bez obzira da li vam je hitno potreban dobijate odmah. Naši agenti će vam vrlo rado izaći u susret.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282