Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 0612223334062333328

otkup automobila marke fiat

Otkup automobila Fiat. Asocijacija na Fiat je definitivno čuveni Fića, omiljen manji auto koji se toliko koristio ranije kod nas. I danas oldtajmer atraktivnog izgleda koji i dalje ponekada koriste ljubitelji ovih vozila, pokazuje da smo kao nacija prilično vezani za marku Fiat, a posebno na popularni model Fiat Punto.

Punto je i dalje najtraženiji model ovog italijanskog prozvođača kada je reč o prodaji i otkupu polovnih automobila. Nastao je kao naslednik isto nekada traženog Fiata Uno. Punto se od 1994. vrlo uspešno kotira kao najfunkcionalnije vozilo po ceni i konkurentno po kvalitetu.

Druga generacija Fiata Punto se po Fiatovoj licenci proizvodila u Kragujevcu u fabrici Zastava u periodu od 2005. - 2011. godine.

Ovaj italijanski gigant u proizvodnji automobila više od jednog veka, od 1900. godine, beleži svoj kontinuirani rast. Modele ovog proizvođača karakteriše sjajan odnos cena - kvalitet, ekonomičnost, funkcionalnost, udobnost, kao i atraktivan dizajn.

Vršimo otkup automobila Fiat brzo i lako - isplata odmah - 0612223334 | 062333328


Fiat Punto je kod nas omiljen model koji se dosta traži i za prodaju i za
otkup polovnog vozila i u Beogradu jer je odličan za gradsku vožnju, ali i u celoj Srbiji. Manja potrošnja benzina, povoljni auto delovi i kompaktnost su takođe razlozi zbog kojih cveta prodaja i otkup Fiat Punto polovnog automobila.

Odlična karavan verzija modela Fiata Stilo, kod nas se vrlo rado vozi, i to uveliko. Zbog njegove funkcionalnosti, omiljen je kod osoba koje se bave taksiranjem ili prevozom putnika za gradsku vožnju.

Fiat Bravo je komforniji auto u odnosu na Fiat Punto, takođe estetski atraktivan, sa svim karakteristikama Fiata, zamišljen je i kao porodičan auto, ali ga kod nas u slučaju prodaje i otkupa polovnih automobila, kupuju vozači svih tipova.

Fiat Grande Punto, iako se ubraja u male automobile poput njegovog imenjaka, zapravo je dosta prostraniji od običnog Punta. Neki ga ubrajaju i u automobile srednje kategorije. Ovaj perfekcionizam italijanskog stila, ukomponovan je tako da svakom vozaču pruži dodatan komfor pri vožnji, i odličan je izbor u prodaji i otkup polovnih automobila Fiat zbog konkurentne cene za ovaj nivo kvaliteta.

Posle Grande Punta, po ugledu na isti, kreće se 2007. godine sa prozvodnjom modela Fiat Linea, a potom se nastavlja sa još novijim modelom pod nazivom Fiat Tipo.

I ova dva novija modela širom Srbije se vrlo često mogu videti na drumovima, i pretenduju da u narednim godinama, “zbace sa trona” čuvenog Punta. Uveliko se mogu naći na tržištu prodaje i otkupa polovnih automobila. Vozači verni Fiatu neretko vrše zamenu polovnog automobila Fiat Punto za noviji tip Fiata.

U roku od jednog dana preko naše agencije za otkup polovnih automobila možete zameniti svoj Fiat ili jednostavno prodati po sjajnoj ceni. Ovo je dobar izbor s obzirom na ogromnu raznoliku ponudu u prodaji i otkupu polovnih Fiat vozila. Posao oko prodaje se završava u jednom danu, a novac bez obzira da li vam je hitno potreban dobijate odmah. Naši agenti će vam vrlo rado izaći u susret.

Poslednje Vesti

Otkup luksuznih automobila

Otkup luksuznih automobila od strane agencija koje otkupljuju vozila je jednostavan način da dođete do novca. Otkupljujemo dakle luksuzna vozila, bez obzira na njihovo trenutno stanje. Uslov koji je potrebno da ispunite jeste da ste vi vlasnik vozila. Bilo da posedujete luksuzni automobil koji je star, havarisan, neregistrovan, od nas ćete dobiti odličnu ponudu.

Otkup automobila Jagodina

Otkup automobila Jagodina je sve traženiji vid usluga. Usluga naše firme podrazumeva procenu na licu mesta. Izlazimo po pozivu na teren i obavljamo procenu vrednosti vozilo. Vozilo može biti registrovano ili ne, havarisano ili u voznom stanju. Bez obzira na trenutno zatečeno stanje, izlazimo sa našom ponudom. Moramo da naglasimo da je procena besplatna. Otkupićemo dakle sve kategorije vozila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 0612223334062333328