Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke isuzu

Otkup automobila Isuzu. Kao poznati japanski proizvođač automobila, autobusa, kamiona Isuzu posluje već više od jednog veka. Kompanija osnovana od firme Tokyo Gas Company nastaje 1916. godine kao proizvođač nafte, a 1934. nakon pripajanja fabrici automobila dobija naziv Isuzu, po reci.

Danas je jedna od 10 najvećih proizvođača automobila i drugih komercijalnih vozila u Japanu. Uspešno posluje u celom svetu i omiljen je brend ljubiteljima japanske preciznosti.

Kada je reč o vozilima marke Isuzu kod nas, na našim drumovima ređe se mogu videtii, ali ipak nailaze na vrlo dobar prijem kod naših vozača, kojima su pikapovi i terenci mahom potrebni.

Za prodaju i otkup polovnih Isuzu modela možete dobiti najbolju ponudu kontaktiranjem našeg agenta i zakazivanjem procene, bez obzira na stanje vašeg automobila. Moguće je ceo proces završiti u jednom danu, bez dodatnih troškova za izlazak agenta na tren ili ukoliko je potreban prevoz vašeg automobila.

Jednim pozivom telefonom našeg agenta, imaćete okvirnu procenu za otkup vašeg polovnog auta bez obzira da li je u pitanju auto za otkup sa lizinga, auto u odličnom voznom stanju, novijeg ili starijeg datuma proizvodnje, ili havarisan automobil.

Otkup automobila - otkup polovnih vozila - besplatna procena - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Nebitno je da li je vaš Isuzu polovan automobil u voznom stanju ili ne, ako vam je neupotrebljiv, možete ga
zameniti za bolji polovan automobil uz doplatu. I u ovom se slučaju radi najbolja moguća ponuda za zamenu polovnog automobila uzimajući u obzir vrednost vašeg starog auta, stanje auta, pa i sam iznos doplate za drugi automobil zavisi od vaših želja i mogućnosti. Potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.

Isuzu vozila koja se voze kod nas najčešće su: Isuzu D Max i  Isuzu MU - X.

Isuzu D Max je pikap sjajnih performansi predstavljen našoj publici prošle godine. Nešto skuplji za prosečnu cenu vozila na našem tržištu, ova mašina je specijalizovana za teže pristupačne predele i planinski deo u kome “vlada”.

S obzirom da je reč o proizvođaču koji je gigant u proizvodnji terenskih vozila, gabaritnijih poput kamiona takođe, tražnja i otkup za polovna vozila Isuzu se uglavnom sprovode od vozača koji funkcionišu u teže pristupačnijim predelima.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282