Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 0612223334062333328

otkup automobila marke isuzu

Otkup automobila Isuzu. Kao poznati japanski proizvođač automobila, autobusa, kamiona Isuzu posluje već više od jednog veka. Kompanija osnovana od firme Tokyo Gas Company nastaje 1916. godine kao proizvođač nafte, a 1934. nakon pripajanja fabrici automobila dobija naziv Isuzu, po reci.

Danas je jedna od 10 najvećih proizvođača automobila i drugih komercijalnih vozila u Japanu. Uspešno posluje u celom svetu i omiljen je brend ljubiteljima japanske preciznosti.

Kada je reč o vozilima marke Isuzu kod nas, na našim drumovima ređe se mogu videtii, ali ipak nailaze na vrlo dobar prijem kod naših vozača, kojima su pikapovi i terenci mahom potrebni.

Za prodaju i otkup polovnih Isuzu modela možete dobiti najbolju ponudu kontaktiranjem našeg agenta i zakazivanjem procene, bez obzira na stanje vašeg automobila. Moguće je ceo proces završiti u jednom danu, bez dodatnih troškova za izlazak agenta na tren ili ukoliko je potreban prevoz vašeg automobila.

Jednim pozivom telefonom našeg agenta, imaćete okvirnu procenu za otkup vašeg polovnog auta bez obzira da li je u pitanju auto za otkup sa lizinga, auto u odličnom voznom stanju, novijeg ili starijeg datuma proizvodnje, ili havarisan automobil.

Otkup automobila - otkup polovnih vozila - besplatna procena - isplata odmah - 0612223334 | 062333328


Nebitno je da li je vaš Isuzu polovan automobil u voznom stanju ili ne, ako vam je neupotrebljiv, možete ga
zameniti za bolji polovan automobil uz doplatu. I u ovom se slučaju radi najbolja moguća ponuda za zamenu polovnog automobila uzimajući u obzir vrednost vašeg starog auta, stanje auta, pa i sam iznos doplate za drugi automobil zavisi od vaših želja i mogućnosti. Potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.

Isuzu vozila koja se voze kod nas najčešće su: Isuzu D Max i  Isuzu MU - X.

Isuzu D Max je pikap sjajnih performansi predstavljen našoj publici prošle godine. Nešto skuplji za prosečnu cenu vozila na našem tržištu, ova mašina je specijalizovana za teže pristupačne predele i planinski deo u kome “vlada”.

S obzirom da je reč o proizvođaču koji je gigant u proizvodnji terenskih vozila, gabaritnijih poput kamiona takođe, tražnja i otkup za polovna vozila Isuzu se uglavnom sprovode od vozača koji funkcionišu u teže pristupačnijim predelima.

Poslednje Vesti

Otkup luksuznih automobila

Otkup luksuznih automobila od strane agencija koje otkupljuju vozila je jednostavan način da dođete do novca. Otkupljujemo dakle luksuzna vozila, bez obzira na njihovo trenutno stanje. Uslov koji je potrebno da ispunite jeste da ste vi vlasnik vozila. Bilo da posedujete luksuzni automobil koji je star, havarisan, neregistrovan, od nas ćete dobiti odličnu ponudu.

Otkup automobila Jagodina

Otkup automobila Jagodina je sve traženiji vid usluga. Usluga naše firme podrazumeva procenu na licu mesta. Izlazimo po pozivu na teren i obavljamo procenu vrednosti vozilo. Vozilo može biti registrovano ili ne, havarisano ili u voznom stanju. Bez obzira na trenutno zatečeno stanje, izlazimo sa našom ponudom. Moramo da naglasimo da je procena besplatna. Otkupićemo dakle sve kategorije vozila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 0612223334062333328