Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 0612223334062333328

otkup automobila marke lada

Otkup automobila Lada. Lada je kao najpopularniji ruski proizvođač automobila nastao pre pedesetak godina u tadašnjem SSSR -u. Uglavnom je bio dostupan na tržištu Istočne Evrope i Rusije. Kod nas je imao veliki broj ljubitelja ranijih godina, 70 - tih i 80 - tih godina.
Danas je pod upravom  Reno - Nisan grupacije i Rosteka.

Terenska vozila i limuzina oduvek su bila poznata kao jača i odlična vozila za naše puteve sa veoma konkuretnom cenom samih vozila, pa i auto - delova. Posebno je tržište za prodaju i otkup polovnih Lada automobila veoma razvijeno.

Jedan takav model je i Lada Niva, terensko vozilo koje se kod nas još uvek vozi i u zabačenijim delovima zemlje, gde su lošiji putevi, ali je odličan i za gradsku vožnju. Prilično izdržljivo vozilo koje nema posebno atraktivan dizajn, ali ima kvalitetne komponente.
Ako imate polovan automobil Lada Niva za otkup, naša agencija će vam ponuditi najbolju ponudu i oragnizovaćemo sve detalje oko prenosa dokumentacije. Javite se šro pre našem agentu da zakažete procenu vaše Lade.

Otkup polovnih automobila - otkup vozila marke Lada - besplatna procena i isplata na licu mesta - 0612223334 | 062333328


Modeli Lade 110, 111, i 112 su automobili koji se na tržištu za prodaju i
otkup polovnih automobila u Srbiji traže. Klasičnog dizajna, povoljnih delova, za naše vozače su oduvek predstavljali odličan odnos cene i kvaliteta, čak odličnog kvaliteta.
Koristili su ih i za putovanja i za gradsku vožnju i sjajni su kao porodični automobili jer su dosta komforni.

Otkupljujemo polovne automobile Lada u svim stanjima. Ako imate staru Ladu u garaži, mi ćemo vam organizovati prevoz. Ako vam je Lada dosadila i želeli biste da uradite zamenu polovnog automobila uz doplatu, stojimo vam na usluzi. Možete uzeti Ladu novijeg datuma ili automobil drugog brenda.

Lada Grant je nešto noviji model Lade, dosta povoljnije cene u odnosu na modele istog tipa. Moderan dizajn, velika komfornost garantuju udobnu vožnju. Iako nije puno zastupljen na našim ulicama, može biti dobar izbor za prodaju i otkup Lada vozila u Beogradu i Srbiji.

Lada u svojoj ponudi ima i modele ko što je kod nas bio vrlo popularan Lada Samara, vozilo kog sve slabije ima u upotrebi. Radimo otkup havarisanog vozila Lade Samare, i polovne Lade Samare u svim stanjima. Novac dobijate istog dana. Pre samog otkupa, konsultujte se sa agentom oko detalja procene i otkupa polovne Lade.

Modeli Lada Priora, Lada Kalina, Lada C kros kakvih ima u svim varijantama, i hečbeka, i karavana, nisu često viđana na našim drumovima.

Zbog invazivnog prodora svih drugih brendova polovnih automobila za otkup i prodaju koji dolaze sa Zapada, ili Dalekog Istoka, Lada se kod nas postepeno vraća u sve češću upotrebu.

Poslednje Vesti

Otkup luksuznih automobila

Otkup luksuznih automobila od strane agencija koje otkupljuju vozila je jednostavan način da dođete do novca. Otkupljujemo dakle luksuzna vozila, bez obzira na njihovo trenutno stanje. Uslov koji je potrebno da ispunite jeste da ste vi vlasnik vozila. Bilo da posedujete luksuzni automobil koji je star, havarisan, neregistrovan, od nas ćete dobiti odličnu ponudu.

Otkup automobila Jagodina

Otkup automobila Jagodina je sve traženiji vid usluga. Usluga naše firme podrazumeva procenu na licu mesta. Izlazimo po pozivu na teren i obavljamo procenu vrednosti vozilo. Vozilo može biti registrovano ili ne, havarisano ili u voznom stanju. Bez obzira na trenutno zatečeno stanje, izlazimo sa našom ponudom. Moramo da naglasimo da je procena besplatna. Otkupićemo dakle sve kategorije vozila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 0612223334062333328