Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke lancia

Otkup automobila Lancia. Lancia je italijanski proizvođač automobila osnovan u Torinu daleke 1906. godine, a od 1960. u sklopu je kompanije Fiat. Poznat je po proizvodnji luksuznijeg tipa utomobila, ali i sportskim automobilima za reli trke.

Prateći trendove Lancia je kao deo Fiat grupe pravila automobile po ugledu na platforme Fiatovih automobila, a svoju delatnost usmerila i na komercijalna vozila.

Jedan takav model je njihov čuveni Lancia Ypsilon, koji se proizvodi u nekoliko generacija. Lancia Ypsilon je zapravo jedini trenutni Lancia model koji se proizvodi za prodaju.
Lancia Ypsilon se smatra najmanjim luksuznim automobilom, koji je vrlo popularan na ulicama Italije.
Ako posedujete Lancia polovan automobil za otkup, obratite se našem agentu i skratite vreme za prodaju vaše Lancie. Novac dobijate na licu mesta, a ceo proces oko otkupa automobila se završava za jedan dan.

Otkup automobila Lancia - otkup polovnih vozila - najbolji uslovi za otkup automobila - 061 3333 282 | 065 3333 282


Lancia je do nekoliko godina pod Chryslerovom licencom proizvodila i Lancia Voyager, tačnije do 2015. godine, kada je proizvodnja prekinuta.

Još jedan model čija je proizvodnja stala još 2011. godine je Lancia Thema. Iako je i on, kao i Lancia Voyager nastao po uzoru na Krajslerove modele, izdvajaju se po prepoznatljivom italijanskom dizajnu.

Kao skuplji automobili za naše tržište, uglavnom se prodaju i otkupljuju polovni Lancia automobili. Otkup polovnih Lancia automobila možete uraditi bez obzira u kakvom je stanju vaša Lancia. Nebitno je iz kog nas dela Srbije zovete, naša ponuda za otkup polovnih Lancia vozila važi za čitavu Srbiju.

Ako imate Lancia polovan automobil u havarisanom stanju, i da vam taj auto ne bi bio smetnja, okrenite našeg agenta kako bi vam pomogao da dođete do novca odmah.

Ako vam je hitno potreban novac, Lancia polovan automobil u solidnom stanju garantuje solidnu cenu otkupa. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

U slučaju da ste automobil Lancia uvezli iz Italije, ili druge zemlje, a želite da prodate vašu polovnu Lanciu, uradićemo vam otkup čak i za automobil stranih tablica. Prepuštajući čitav proces našim agentima, potrudićemo se da proces otkupa polovnog vozila Lancia po vas prođe najpovoljnije.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282