Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

Otkup havarisanih automobila. Vaš omiljeni automobil, kao što je poznato, ima svoj rok trajanja. Kada dođe kraj njegovom korišćenju, i kada je mnogo oštećen, nekada je zaista isplativije prodati ga u takvom stanju, a novac uložiti u novo vozilo ili nešto sasvim drugo.

Dešava se da, usled saobraćajnih ili drugih nezgoda, dođe do velikih oštećenja na automobilu i da ne bude više u voznom stanju. Havarisan auto je zapravo nemoguće vratiti u prethodno stanje, a ponekad vrlo teško i skupo bar delimično ispraviti načinjenu štetu.

Svesni smo da automobil ima rok trajanja čak i kada nisu u pitanju potpuno havarisana vozila, već zastarelost automobila. Otkup havarisanih automobila na teritoriji Beograda i Srbije vrši se po ustaljenom redosledu.

Kada se lice koje želi da izvrši otkup havarisanog automobila interesuje da otkupi vozilo, potrebno je predočiti mu realno stanje u kome se auto nalazi. Otkup havarisanih automobila se kupuje uglavnom zbog delova potrebnih za ugradnju u druga vozila, i zato je poželjno da što više delova bude u solidnom stanju pogodnim za dalje korišćenje. Istaknite sve delove automobila koji nisu pretrpeli oštećenja. U ovom slučaju se vrši otkup auta na kilo i na taj način naš agent procenjuje  tačnu vrednost za otkup havarisanog auta.

Odaberite nas pravu agenciju koja vrši otkup automobila delimično i potpuno havarisanih automobila, raspitajte se sa stručnjacima, našim agentima, o uslovima vaše ponude i u roku od jednog dana, možete vrlo uspešno izvršiti prodaju vašeg havarisanog vozila.

Prilikom otkupa havarisanog automobila organizujemo šlep službu koja transportuje vaše vozilo na traženu adresu, a nakon postignutog dogovora i uz završenu dokumentaciju, vrlo lako ćete se rešiti vozila koje vam ne može kao takvo koristiti.

Otkup havarisanih automobila - Beograd i Srbija - brzo i lako - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Otkup havarisanih vozila
se vrši na teritoriji celog Beograda, i svih većih gradova u Srbiji. Ukoliko živite u manjem mestu, možete naći sve uslove za transport i prodaju havarisanog vozila u najbližem većem mestu. Možete konsultovati i stručnu osobu koja se razume u delove automobila više od vas, kako biste našli idealno rešenje za procenu i otkup havarisanog automobila.

Potrudite se da cela procedura oko otkupa havarisanog automobila prođe po vas što povoljnije kako bi vam ključ željenog novog auta bio što pre u rukama, uz pomoć baš naših stručnjaka.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282