Najnoviji Audi A6 je stigao u Srbiju.

Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup · Isplata odmah · 0612223334 | 062333328

Najnoviji Audi A6 je stigao u Srbiju.

Audi kompanija je bogatija za još jedan automobil izuzetnih performansi. U pitanju je Audi A6 koji je tokom juna stigao na srpsko tržište. 

Novi Audi A6 se proizvodi u fabrici u Nekarsulmu, a prodaja u Srbiji je krenula tokom juna meseca. Cena novog Audi A6 automobila je oko 59.000e

Za početak prodaje u Srbiji, Audi će ponuditi novi A6 sa snažnim i tihim 3.0 TDI agregatom sa 210 kW (286 ks) (kombinovana potrošnja goriva u litrama na 100 kilometara: 5.8 – 5.5) opremljen MHEV sistemom u standardnom nivou opreme za dodatnu udobnost i efikasnost.

Sa dužinom nešto ispod pet metara Audi A6 odiše elegancijom i sporstkim duhom.

Model Audi A6 je paket koji obuhvata sigurnosne sisteme, uključujući tehnologiju svetlosnih grupa, sisteme asistencije i pasivnu bezbednost.

Tokom gradske vožnje nekoliko funkcija novog Audi A6 pružaju pomoć vozaču:
– sistem za vožnju u raskrsnici otkriva kritični saobraćaj u raskrsnici ispred automobila
– sistem Audi Pre Sense 360° otkriva opasnost od sudara
– sistem za opažanje nadolazećeg saobraćaja iza vozila nadgleda vožnju unazad… npr. pri izlasku sa mesta za paralelno parkiranje.
– Sistemi za upozorenje za isključenje sa puta i promenu trake dolaze kao dodatak paketu opreme.

Enterijer u novom modelu Audi A6 odiše stilom i minimalističkim dizajnom koji se skladno stapa sa konceptom upravljanja. Crna površina sa ugrađenim MMI displejem osetljivim na dodir dominira elegantnom instrument tablom.
Vrhunska ponuda uključuje personalizovana ergonomska prednja sedišta sa brojnim funkcijama za prilagođavanje, sa mogućnošću dodavanja funkcija za ventilaciju i masažu, kao i S sport sedišta sa integrisanim naslonima za glavu.

Vozač izvršava skoro sve funkcije preko dva velika ekrana u sklopu MMI operativnog koncepta osetljivog na dodir u novom modelu Audi A6
Navigacioni sistem prepoznaje preferencije vozača na osnovu prethodnih vožnji i nudi pametne predloge u skladu sa ovim informacijama. Putanja se izračunava na internetu na serverima pružaoca usluga HERE kao i u samom automobilu.

Ljubitelji Audi automobila biće oduševljeni novim modelom audi A6.

 

Povezani artikli