Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

Otkup automobila, odnosno otkup polovnih automobila svih vrsta je naša specijalnost. U svakom trenutku smo tu za vas, za otkup vašeg automobila.

Vršimo otkup automobila bez obzira u kakvom je stanju vozilo. Vaše je samo da nas kontaktirate i naši agenti će vrlo brzo izaći na teren, proceniti vrednost vašeg automobila i dati vam najbolju ponudu kada je u pitanju otkup automobila.
Procena automobila se najčešće radi putem telefona, ali je ipak najbolje kada se zakaže izlazak na teren našeg procenitelja, i gde se na licu mesta sa njim dogovoraju detalji oko otkupa automobila.

Otkup automobila vršimo na teritoriji Beograda, a i šire, na teritoriji Srbije gde brzo, lako i jednostavno u dogovoru sa vama vršimo otkup vašeg automobila. Za kratko vreme stižemo na dogovoreno mesto, a pokrivamo obližnje opštine: Novi Beograd, Čukarica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Zemun, Grocka, Obrenovac, Mladenovac, Palilula, Rakovica, Surčin, Barajevo.

 

Otkup automobila - besplatna procena - isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282 - očekujemo vaš poziv

 

Kada se radi o otkupu automobila širom gradova Srbije tu prethodi detaljniji dogovor sa vama kao prodavcem automobila. Gradovi u koje najbrže stižemo radi otkupa automobila su: Čačak, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Valjevo, Leskovac, Niš, Novi Sad, Šabac, Užice, Zrenjanin. Pre izlaska na teren svakako ćemo dati najbolju ponudu za otkup automobila na osnovu prethodno dostavljenih fotografija i ostalih detalja potrebnih za procenu vrednosti vozila, a kod vas dolazimo da vas isplatimo za otkup automobila.

Kada je u pitanju otkup automobila najčešće se obraća pažnja na to u kakvom je stanju vozilo koje je namenjeno otkupu. Gleda se godište, kilometraža, da li je automobil u voznom stanju ili ne, i naravno sam izgled polovnog auta.
Bez obzira na sve gore navedene detalje brzo i lako ćemo se dogovoriti oko otkupa automobila. Bitno je samo da nas pozovete i potražite procenu koja je besplatna i napravićemo dogovor koji će biti na obostrano zadovoljstvo. To znači, da će biti isplata novca odmah na licu mesta ukoliko je automobil legalan i ukoliko poseduje odgovarajuće papire.

Da vam prodaja automobila ne bi bila opterećenje pozovite nas, jer mi ćemo otkupiti automobil bez obzira na stanje vozila. Jedino što je potrebno je da nas pozovete i mi izlazimo na teren i sa vama dogovaramo otkup automobila.

Za sve koji žele da prodaju automobil na raspolaganju smo tokom svih dana u nedelji. Čak nas možete kontaktirati i u večernjim satima :) Možda baš tada napravimo najbolji dogovor oko otkupa automobila :)

Svakako očekujemo vaš poziv, jer nećete pogrešiti… mi nudimo najbolje uslove i najbolju cenu za otkup automobila!

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282