Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke ford

Otkup automobila Ford. Američki gigant u proizvodnji automobila koji ima značajnu tradiciju u proizvodnji automobila još od 1903, osnovao je Henri Ford u Detroitu, SAD.

Za samo 10 godina, od male fabrike i nekoliko zaposlenih u kompaniji Ford, već 1913. godine neverovatnim rastom, Ford započinje masovnu proizvodnju automobila. Danas je grupacija Ford Motor Company jedan od najvećih američkih i svetskih proitvođača u automobilskoj industriji.

Značajnu ulogu u prodaji i otkupu polovnih automobila u našoj zemlji, Ford automobili zaslužno zauzimaju zahvaljujući garanciji kvaliteta, pa se tako i polovna vozila Ford kod nas koriste godinama.

To su najosnovniji razlozi, kao i dosta niža cena u odnosu na nova vozila, zbog kojih se često prodaju i otkupljuju polovni Ford automobili. Sva stanja u kojima se može zadesiti polovno vozilo dolaze u obzir za ponudu otkupa polovnog automobila, od onih potpuno slupanih i havarisanih koje je čak nemoguće upaliti, do onih u odličnom voznom stanju i pravilno očuvanih. Naša agencija se bavi  otkupom polovnih vozila Ford u Beogradu i u celoj Srbiji, i imamo proceduru otkupa koja se obavlja u jednom danu.

Ne samo što ćete novac dobiti istog dana, već će sav posao sa dokumentacijom obaviti upravo naši agenti. Pre svega se radi procena automobila, a u ponudi je i prevoz vašeg auta ukoliko ne možete da ga upalite.

Otkup automobila Ford - najbrži otkup polovnih vozila - besplatna procena i isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282


Firme, odnosno, pravna lica koja su zainteresovana za
otkup polovnog automobila svih modela Forda od strane agencije, takođe mogu proces prodaje obaviti vrlo brzo.

Ford Fiesta se proizvodi već u 6 generacija od 1976. godine u Fordovim fabrikama u Nemačkoj i u Engleskoj. Kod nas je sjajna opcija za ljubitelje gradskih auta, onih koji vole bržu vožnju. Čest je primer prodaje i otkupa Ford polovnih automobila u celoj Srbiji u slučaju vozača koji imaju potrebu za manjim porodičnim automobilom izuzetnog kvaliteta i visoke funkcionalnosti.

Veliku konkurenciju nemačkom Folksvageneovom Golfu predstvalja vrlo tražen model za prodaju i otkup Ford Fokus. Pošto kod nas najviše ima ponuda za prodaju i otkup polovnih Ford Fokus automobila, ovaj model je omiljen ne samo zbog odnosa cene i kvaliteta, već i zbog garantovane bezbednosti i kvalitetne proizvodnje koju garantuje Ford.

Delovi za delove marke Ford su kod nas dostupni svuda sa cenovnim rangom prilagođenim našim uslovima tržišta, pa tako i ne čudi zašto se uvek isplati izvšiti prodaju ili otkup polovnog Ford vozila. I prodavac i kupac su samim tim na dobitku.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282