Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 0612223334062333328

otkup automobila marke ford

Otkup automobila Ford. Američki gigant u proizvodnji automobila koji ima značajnu tradiciju u proizvodnji automobila još od 1903, osnovao je Henri Ford u Detroitu, SAD.

Za samo 10 godina, od male fabrike i nekoliko zaposlenih u kompaniji Ford, već 1913. godine neverovatnim rastom, Ford započinje masovnu proizvodnju automobila. Danas je grupacija Ford Motor Company jedan od najvećih američkih i svetskih proitvođača u automobilskoj industriji.

Značajnu ulogu u prodaji i otkupu polovnih automobila u našoj zemlji, Ford automobili zaslužno zauzimaju zahvaljujući garanciji kvaliteta, pa se tako i polovna vozila Ford kod nas koriste godinama.

To su najosnovniji razlozi, kao i dosta niža cena u odnosu na nova vozila, zbog kojih se često prodaju i otkupljuju polovni Ford automobili. Sva stanja u kojima se može zadesiti polovno vozilo dolaze u obzir za ponudu otkupa polovnog automobila, od onih potpuno slupanih i havarisanih koje je čak nemoguće upaliti, do onih u odličnom voznom stanju i pravilno očuvanih. Naša agencija se bavi  otkupom polovnih vozila Ford u Beogradu i u celoj Srbiji, i imamo proceduru otkupa koja se obavlja u jednom danu.

Ne samo što ćete novac dobiti istog dana, već će sav posao sa dokumentacijom obaviti upravo naši agenti. Pre svega se radi procena automobila, a u ponudi je i prevoz vašeg auta ukoliko ne možete da ga upalite.

Otkup automobila Ford - najbrži otkup polovnih vozila - besplatna procena i isplata odmah - 0612223334 | 062333328


Firme, odnosno, pravna lica koja su zainteresovana za
otkup polovnog automobila svih modela Forda od strane agencije, takođe mogu proces prodaje obaviti vrlo brzo.

Ford Fiesta se proizvodi već u 6 generacija od 1976. godine u Fordovim fabrikama u Nemačkoj i u Engleskoj. Kod nas je sjajna opcija za ljubitelje gradskih auta, onih koji vole bržu vožnju. Čest je primer prodaje i otkupa Ford polovnih automobila u celoj Srbiji u slučaju vozača koji imaju potrebu za manjim porodičnim automobilom izuzetnog kvaliteta i visoke funkcionalnosti.

Veliku konkurenciju nemačkom Folksvageneovom Golfu predstvalja vrlo tražen model za prodaju i otkup Ford Fokus. Pošto kod nas najviše ima ponuda za prodaju i otkup polovnih Ford Fokus automobila, ovaj model je omiljen ne samo zbog odnosa cene i kvaliteta, već i zbog garantovane bezbednosti i kvalitetne proizvodnje koju garantuje Ford.

Delovi za delove marke Ford su kod nas dostupni svuda sa cenovnim rangom prilagođenim našim uslovima tržišta, pa tako i ne čudi zašto se uvek isplati izvšiti prodaju ili otkup polovnog Ford vozila. I prodavac i kupac su samim tim na dobitku.

Poslednje Vesti

Otkup luksuznih automobila

Otkup luksuznih automobila od strane agencija koje otkupljuju vozila je jednostavan način da dođete do novca. Otkupljujemo dakle luksuzna vozila, bez obzira na njihovo trenutno stanje. Uslov koji je potrebno da ispunite jeste da ste vi vlasnik vozila. Bilo da posedujete luksuzni automobil koji je star, havarisan, neregistrovan, od nas ćete dobiti odličnu ponudu.

Otkup automobila Jagodina

Otkup automobila Jagodina je sve traženiji vid usluga. Usluga naše firme podrazumeva procenu na licu mesta. Izlazimo po pozivu na teren i obavljamo procenu vrednosti vozilo. Vozilo može biti registrovano ili ne, havarisano ili u voznom stanju. Bez obzira na trenutno zatečeno stanje, izlazimo sa našom ponudom. Moramo da naglasimo da je procena besplatna. Otkupićemo dakle sve kategorije vozila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 0612223334062333328