Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila marke mercedes

Otkup automobila Mercedes. Jedan od najomljenijih brendova kod nas decenijama unazad i sinonim za gospodske limuzine jeste nemački proizvođač Mercedes Benc.

Zahvaljujući veoma razvijenom tržištu otkupa polovnih vozila u Srbiji, Mercedes se vrlo često traži. Budite sigurni da ako želite novi Mercedes, možete nas pozvati da vam pomognemo u tome. Za zamenu polovnog automobila uz doplatu za noviji Mercedes, ovaj način je odličan.

Trenutno se na našem tržištu za otkup polovnih vozila marke Mercedes visoko kotiraju modeli A klase, B, C, E G i ML klase.

Nastaje 1926. godine u Štutgartu i narednih decenija se proslavio uglavnom kao proizvođač luksuznih vozila, kamiona, autobusa i dostavnih vozila. Kod nas stiče popularnost još 60 - tih kada su Jugosloveni na privremenom radu u Nemačkoj uvozili vozila marke Mercedes. Simpatije prema Mercedesu nisu jenjavale već godinama, jer su vremenom stizali novi modeli koji su bili idealni za naše tržište i navike vozača.

Otkup automobila - otkup vozila - besplatna procena i isplata odmah - 061 3333 282 | 065 3333 282

Mercedes A klase je omiljen među damama, jer je dizajnerski savršeno osmišljen da imponuje i oku i finansijama. Nema veliku potrošnju, auto delovi su pristupačni kao i samo održavanje. Bez obzira na povoljnu cenu, garantuje kompaktnost, udobnost i mali osećaj prestiža ukomponovan u nemački preciznu mašinu. Najbrže ćete vaš Mercedes A klase prodati uz naš otkup polovnih automobila u svim stanjima u celoj Srbiji.

Mercedes B klase je već komforniji auto odličan za porodice i putovanja, ali i za sve druge namene. Privlačnog dizajna, osvaja i vozače verne drugim markama.

Mercedes G klase je terenski tip vozila sjajan za nepristupačne predele i razne vremenske uslove. Zbog karakteristika koje ima, često se koristi u službi vojske i policije.

Ako imate lizing, za vaš automobil ćemo vam rado ponuditi konkurentnu cenu i izvšiti otkup polovnog Mercedesa sa lizinga. Sve druge obaveze oko otplate lizinga prepuštate nama, a mi vam automatski isplaćujemo novac u potpunosti dogovorenog iznosa.

Ako imate staru “mečku” u garaži i želite da je prodate, mi ćemo je vrlo rado otkupiti, a za to vam ponuditi odličnu cenu. Tako ćete dobiti šansu da brzo prodate neupotrebljiv auto i odmah dođete do potrebnog novca. Za taj auto, mi takođe i organizujemo eventualni prevoz šlep službom do mesta procene, kako bi otkup vašeg automobila Mercedesa bio prilično brzo izvršen.

Mnogi zadovoljni klijenti i kao pravna lica, uspeli su da otkupom svog polovnog Mercedesa, na lak način prodaju auto, prenoseći na nas čitavu organizaciju administrativne procedure.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282