Pozovite odmah · Najbrža isplata · Najpovoljniji otkup  · Isplata odmah · 061 3333 282065 3333 282

otkup automobila lizing

Kada se nađemo u situaciji da posedujemo automobil kupljen na lizing preko banke ili auto - kuće, a da ne želimo ili nismo u mogućnosti da koristimo usluge lizinga, moguć je otkup tog automobila od strane naše agencije za otkup polovnih automobila.

U slučaju nemogućnosti plaćanja auta na lizing, nekada je bolje izvršiti prodaju tog polovnog automobila, kako bismo mu našli odgovarajuću zamenu ili jednostavno kupili novo auto bez lizinga. Prodajom auta koje ste kupili na lizing oslobodićete se obaveze plaćanja lizinga, bilo da ste imali finansijski ili ste koristili usluge operativnog lizinga.

U slučajevima kada ne plaćate redovno usluge korišćenja lizinga za auto, banke i auto - kuće obično ne nude uslove povoljne po korisnika za raskid ugovora o lizingu, a moguće je plaćanje i penala, što nepovoljno utiče na vas ako već niste trenutno u mogućnosti da redovno plaćate obaveze prema ugovoru. I u tim slučajevima, kada institucija može da sa vama raskine ugovor, vi se možete odlučiti za prodaju automobila.  

Budite spremni da racionalno procenite stanje i vrednost vašeg vozila, paralelno sa uslovima pod kojima otplaćujete lizing, kako biste imali najbolju ponudu za otkup automobila sa lizinga.

Mi nudimo uslugu otkupa automobila sa lizinga i daćemo vam procenu i uslove pod kojim otkupljujemo automobil. Možete kontaktirati našeg agenta koji će vam dati najbolje informacije o realnoj proceni i vrednosti vašeg auta, ali se uvek posmatraju i svi oni pomenuti uslovi pod kojim ste koristili uslugu lizinga. U parametre za određivanje vrednosti za otkup automobila sa lizinga  ulaze zapravo vremenski rok koji je ostao za otplatu lizinga, vrsta lizinga,  tržišna cena automobila, kamata, i politika poslovanja određene institucije kod koje koristite usluge lizinga. Sve administrativne protokole oko prenosa obaveza na lice koje vrši otkup automobila sa lizinga moguće je izvršiti u vrlo kratkom vremenskom roku, u zavisnosti od ovih uslova i banke ili druge kuće u kojoj je odobren lizing.

Na teritoriji Beograda i cele Srbije moguće je pod sličnim uslovima odraditi prenos obaveza otplate lizinga drugom licu, a najbolje našoj agenciji koja će izvršiti otkup automobila sa lizinga. Uslove diktira politika poslovanja banke, naši uslovi, i vaše želje i očekivanja.

Kada iskoristite najbolju ponudu za otkup automobila sa lizinga, budite spremni da kupite novi omiljeni automobil koji će vas dugo služiti.

Poslednje Vesti

Automobil za vozaca pocetnika

Otkup automobila  - automobili za vozače početnike

Kako izabrati automobil koji bi trebalo da vozi vozač početnik. Podsetićemo Vas na neka od pravila za vozače početnike kako bi mogli da odlučite koji automobil treba tražiti.
Automobil za vozače početnike treba da je jeftin, lak za vožnju i bezbedan.

Kada je reč o automobilima za vozače početnike, odlučujući parametri su: laka upravljivost, dobra preglednost, pouzdan motor i kočnice, intuitivne kontrole i dobar menjač. 

Otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini 

Otkup automobila Beograd i okolina. Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2018. godini u Republici Srbiji, u odnosu na prethodnu godinu, veći je za 12,7% kažu u RZ za statistiku.
Pošto postoji mnogo načina na koji možete da prodate Vaš automobil mi Vam nudimo najefikasniji i najbrži. Otkup automobila u Beogradu i okolini neka bude Vaš partner u otkupu automobila.

Otkup automobila. Treba vam otkup automobila - na pravom ste mestu, jer se mi uspešno bavimo dugi niz godina otkupom automobila. Mi otkup automobila vršimo brzo lako i jednostavno. Pozovete naš otkup automobila i mi dodjemo besplatno do vas, izvršimo besplatnu procenu i ponudimo najbolju otkupnu cenu. Posao gotov a vi zadovoljni. Najbolji otkup automobila - Pozovite nas 061 3333 282065 3333 282